WELCOME)))

WELCOME to my blog )))

08.02.17

Допоможіть своїй дитині вивчити англійську мову)))


1. Частіше говоріть англійською ☺

Найдієвіший спосіб, як можна частіше мотивувати дитину на спілкування англійською мовою. Малюєте, ліпите з глини, робите прибирання, готуєте їжу - будь- які повсякденні дії можуть стати приводом для діалогу англійською. Описуйте з малюком те, що ви робите, просіть його допомогти вам, викликайте на діалог.

2. Складайте розповіді☺


Придумуйте разом з дитиною невеликі оповіданнячка англійською мовою (складність використовуваних конструкцій буде залежати від рівня підготовки дитини), взявши за основу теми, що викликають у малюка особливий інтерес. Це може бути розповідь про саму дитину, про його захоплення, історія улюблених героїв, опис улюбленої іграшки і т.д. Кожну таку історію записуйте на окремі картки, щоб час від часу повторювати її.

3. Придумуйте асоціації☺

Найлегше запам'ятовувати слова за допомогою асоціацій. Придумуйте такі асоціації, щоб дитина поступово і сама навчилася це робити.

4. Дивіться, слухайте, переводьте☺
У сучасних батьків є відмінні помічники у вигляді мультиків англійською мовою з субтитрами, відеоуроків англійської для дітей, дитячих пісеньок англійською з можливістю подивитися текст пісні і переклад. Зверніть увагу, наприклад, що в улюбленої дитячої передачі "На добраніч, малята" є варіант для вивчення англійської мови. Дуже подобається дітям освітня програма Funny English, вивчення англійської разом з Лунтіком ("Лунтік: вчить англійську").

4. Позначайте предмети в будинку☺


Зробіть картки з англійськими словами, що позначають предмети, що знаходяться у вас вдома, і прикріпіть до цих предметів. Нехай тепер на холодильнику красується яскрава картка зі словом refrigerator, на чашці дитини - cup, на черевиках - shoes і т.д. Поступово дитина запам'ятає ці слова.













Немає коментарів:

Дописати коментар